Veelgestelde Vragen [FAQ]

Kan ik mijn product retourneren?

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. De kosten voor het terugsturen zijn hierbij voor de koper. Stel ons op de hoogte van je retournering via de mail, voor meer informatie, zie onze retourneringsvoorwaarden.

Hoe lang duurt het voor mijn product bezorgd wordt?

Heb je voor 23:59 besteld? Dan zorgen wij dat je pakket de volgende dag wordt meegegeven aan de bezorgdienst. Houd er wel rekening mee dat er uitzonderlijke situaties voor kunnen doen (feestdagen, onvoorziene omstandigheden, etc.) Waardoor de verzending langer kan duren dan verwacht. Daarnaast zijn wij voor onze verzending afhankelijk van een externe partij, waardoor wij dus geen garanties kunnen geven over een exacte leverdatum. Duurt de levering van je pakketje te lang? Neem dan contact op via het contactformulier hierbeneden.

Voor wie zijn jullie producten bedoeld?

Onze producten zijn alleen bedoeld voor honden. Houd dus goed in de gaten dat u ten allen tijden de producten goed opbergt en niet in de buurt van kinderen laat. Ook is het belangrijk om uw hond niet alleen te laten met het speelgoed, het is uw verantwoordelijkheid om nauwlettend op te letten wanneer uw hond gebruik maakt van de producten. Om te achterhalen of een bepaald product geschikt is voor uw hond, raden wij aan om te kijken naar de afmetingen van het product en het soort materiaal.

Waarom hebben jullie alleen maar speeltjes in drie kleuren?

Honden zien alleen de kleuren: Blauw, Geel en Violet. Vandaar dat wij onze producten alleen aanbieden in deze (basis)kleuren. Voor extra informatie over de kleuren en onze producten, bekijk Ons verhaal of onze Blogs!

Hoe kan ik Contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier hierbeneden. Daarnaast is het ook mogelijk om ons direct te bereiken via de mail.

Op welke Social Media kanalen zijn jullie actief?

Kwispelkleuren is momenteel actief op de volgende Social Media kanalen:

- Instagram (@Kwispelkleuren)

- Facebook (@Kwispelkleuren)

- TikTok (@Kwispelkleuren)

- Youtube (@Kwispelkleuren)

- Pinterest (@Kwispelkleuren)

Contact

Mocht u contact met ons op willen nemen dan kan dit via het onderstaande formulier. Wij proberen ten allen tijden zo snel mogelijk te reageren, dank voor uw geduld!

Contactformulier