Ons Verhaal

KwispelKleuren gelooft dat de wereld voor onze vrolijke viervoeters net zo kleurrijk moet zijn als voor ons. Onze reis begon met een simpele ontdekking - honden zien de wereld in slechts drie prachtige kleuren: blauw, geel en violet. Het idee dat ons geliefde viervoeters een beperkt kleurenpalet ervaren, wekte onze nieuwsgierigheid en passie.

Het begon allemaal met het kleurrijke speelgoed dat we voor onze eigen trouwe viervoeter hadden gekocht. Toen we ons realiseerden dat hij niet dezelfde levendige wereld zag als wij, besloten we er iets aan te doen. Onze missie werd duidelijk - elk hond verdient het om optimaal te genieten van zijn speelgoed, dat kan alleen als ze de kleuren ervan goed kunnen waarnemen.

Het beperkte kleurenspectrum van honden, met slechts blauw, geel en violet inspireerde ons om KwispelKleuren op te richten. Wij zijn toegewijd aan het bieden van kleurrijk speelgoed en accessoires die perfect passen bij de unieke visuele behoeften van onze harige vrienden.

 

  • Thijn

    Ik ben Thijn en dit is de altijd vrolijke Loek, mijn Australische Labradoodle-maatje sinds het najaar van 2022. Toen ik erachter kwam dat honden slechts drie kleuren kunnen zien, terwijl Loek met speelgoed in allerlei kleuren speelde, verraste me dat enorm. Het was meteen duidelijk dat hier iets aan moest veranderen, om ervoor te zorgen dat er in een kleurrijkere wereld gespeeld kon worden. Naast mijn avonturen met Loek, studeer ik aan Avans Hogeschool in Den Bosch en geniet ik van onder andere voetbal en tijd doorbrengen met vrienden.

  • Teun

    Ik ben trotste eigenaar van een nogal drukke Labrador, genaamd Denzel. Met een achtergrond in Technische bedrijfskunde ben ik geïnteresseerd in verbeteringen en innovatie. Vandaar dat ik over het opzetten van Kwispelkleuren, samen met Thijn, geen 3x na hoefde te denken. De combinatie van honden en ondernemen geeft mij enorm veel energie, die ik graag gebruik om de speelervaringen van honden te verbeteren! Daarnaast ben ik ook bezig met het afronden van mijn Master Supply Chain Management.